Nachtleven in Maleisië

Het beste nachtleven van Maleisië vindt u in Kuala Lumpur, maar ook Penang beschikt over een prima uitgaansmogelijkheden.

Uitgaan Kuala Lumpur

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

Het nachtleven van Kuala Lumpur concentreert zich in een aantal wijken, namelijk Bangsar, Bukit Bingsang en langs Jalan P. Ramlee, Jalan Sultan Ismail. Voor een complete avond uit beginnend met een goed diner kunt u ook terecht bij Asian Heritage Row. Dit is een verzameling van trendy restaurants, cafés en clubs. Tot de populairste clubs in KL behoren Pulse Ultra Club dat bekend staat om de goede dj’s, Zouk Club, @live, Vertigo en de Butter Factory. De stad heeft echter veel meer te bieden. Voor een overzicht en uitgaansagenda kunt u kijken op de websites van Clubbing9ine en Timeout KL.

Uitgaan Penang

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

Behalve Kuala Lumpur heeft ook Penang een aardig nachtleven. Belangrijk hierbij is met name het goede dineraanbod en de typische eetkraampjes op straat die tot in de vroege uurtjes uw smaakpapillen wakker houden. Met name Gurney staat bekend om deze kraampjes en deze plaats is daarom zeker een bezoek waard. Nachtleven met cafés en bars vindt u op Penang vooral in de hoofdplaats Georgetown. Geliefde uitgaansgelegenheden zijn F.A.M.E., Slippery Senoritas, Soho Free House en QEII. Ook Mois Club en That Little Wine Bar zijn prima opties. In Battu Ferringhi is Sixty9ine Mansion the place to be.

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

Uitgaan Langkawi

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

Voor een uitgebreid nachtleven moet u niet op Langkawi zijn. Wel vindt u in de meeste resorts leuke bars en cafés waar u ’s avonds een drankje kunt doen. De grote hotels bieden vaak ook een avondprogramma aan.